Gerry_D

  • Gerry_D posted an update 3 months ago

    not a heck of a lot, hunkering down though.

  • Gerry_D's profile was updated 3 months, 4 weeks ago

  • Gerry_D posted a new activity comment 3 months, 4 weeks ago

    Thanks John. By the way, I did a test post and then moved it to Draft, is there a way to delete that. or how to access draft posts… I will try to get there myself.

    Found it, Deleted it, no action required by you on that.

  • Gerry_D posted an update in the group Group logo of Bug ReportsBug Reports 3 months, 4 weeks ago

    John, A head’s up.
    when logged in, Clicking on any post reloads the page and does not let you into the post. (Like and unlike does work) (new posts do work.)

    Maybe you are now working on it.

    Gerry_D

    Obviously posting in this area is OK.

    Windows 7, Firefox 75.0 (64-bit)

    same with M-soft EDGE Version 80.0.361.111 (Official build) (64-bit)

    • same with Win10 and chrome

      1+
      avatar
    • This appears to have been a side effect of some code I was testing relating to notifications, which shouldn’t have had anything to do with viewing posts.

      Since it’s WordPress, it apparently hosed the link to posts with no error message anywhere I could see.

      I have backed out the code and will try to figure out what is going on, hopefully without further disturbances, later today.

      2+
      avataravatar
    • Thanks John. By the way, I did a test post and then moved it to Draft, is there a way to delete that. or how to access draft posts… I will try to get there myself.

      Found it, Deleted it, no action required by you on that.

      0
  • Gerry_D changed their profile picture 4 months, 1 week ago

  • Gerry_D's profile was updated 4 months, 1 week ago

  • Gerry_D changed their profile picture 4 months, 3 weeks ago

  • Gerry_D's profile was updated 4 months, 4 weeks ago

  • Gerry_D changed their profile picture 5 months, 2 weeks ago

  • Gerry_D posted an update in the group Group logo of Bug ReportsBug Reports 5 months, 4 weeks ago

    For John…
    Something interesting. I did not log in, I was not logged in, I opened Firefox and went to the post I made about the blended wing. DrLorentz made a comment and (without logging in) I clicked on the “Like” button. I briefly saw the normal green background pop-up.
    I thought did I really see that? I then logged in and went to do the “Like” button on his comment. It was “Liked” but with no user icon. I “Liked” his reply and the count went up to +2 with only ONE user icon.
    Am I missing something here? Why only one user icon? Did the system really accept the “Like” when I was…[Read more]

    • The WP-ULike plug-in that we use to handle likes does not require a user to be logged in to like or unlike something. If a non-logged-in user likes something, it increments the count but does not add an icon (because it doesn’t who the person is). This is in the spirit of standard WordPress, which allows people to comment without being logged in. We have local modifications that block most mischief that might be done by non-logged-in people, but WP-ULike was one I didn’t think of (and wasn’t aware existed). I’ll look into blocking anonymous likes/unlikes when I apply the next…[Read more]

      1+
      avatar
    • After further investigation, this turns out to have been the consequence of a configuration setting which was lost when the WP ULike version 4.1.3 “update” was installed on 2020-01-27. That version revamped the administration pages and, of course, lost all settings and customisation made in earlier versions. One of the things lost was the setting to restrict likes and unlikes only to logged-in users. I restored this setting, and it should now behave correctly. Full details will be in the Updates Group post at midnight.

      1+
      avatar
  • Gerry_D's profile was updated 6 months ago

  • Gerry_D changed their profile picture 6 months, 4 weeks ago

  • Gerry_D changed their profile picture 6 months, 4 weeks ago

  • Gerry_D posted a new activity comment 7 months, 1 week ago

    It did not seem that way to me, It seemed that the posts did not have any comments yet and that happened, but I will pay much more attention to that detail. .

  • Gerry_D posted an update in the group Group logo of Bug ReportsBug Reports 7 months, 1 week ago

    Is it me or Firefox? This is the third time I had noticed this. Someone posts a new post, coincidentally I am online and I wish to comment on this post. There is no (quote) to copy part of the text someone posted unless I refresh or go back to HOME and then go into the post a second time. I can “Like” it, but not quote it.
    Is there a timer engaged to make sure the post is actually finished before someone can “quote” it? Or is there a bug?

    • Are you sure you aren’t trying to quote a post when viewing the extract on the main page, rather than the page showing the full post after you’ve clicked the title? The Quote link only appears when the full post is displayed since there’s no comment composition box on the main page into which to paste the highlighted text. I find myself getting confused by that from time to time. If this is what’s happening, you don’t need to refresh the home page: just clicking the title of the post should display it along with a Quote link.

      A post is never displayed until the author hits…[Read more]

      1+
      avatar
    • It did not seem that way to me, It seemed that the posts did not have any comments yet and that happened, but I will pay much more attention to that detail. .

      0
  • Gerry_D changed their profile picture 8 months, 3 weeks ago

  • Gerry_D changed their profile picture 8 months, 3 weeks ago

  • Gerry_D and Profile picture of HypatiaHypatia are now friends 9 months, 1 week ago

  • Gerry_D posted an update 1 year, 3 months ago

    The other day we had severe winds and at about 2:00 A.M. we lost electrical power. The power did not return until a little bit after 2:00 P.M. the next day!
    If I had purchased new batteries for my hacked UPS, (I used two automobile batteries), I could have had some power. But I didn’t.
    So, in anticipation of a winter or summer blackout, I ordered a generator. It’s advertised output would be about 3600-Running-Watts. That’s in the area of 30 Amps at 240 volts. That will be enough for everything but the electric stove. It arrives on April 25.…[Read more]

  • Load More