Activity

  • MJBubba posted an update in the group Group logo of Bug ReportsBug Reports 3 weeks, 6 days ago

    I get “Http Error 500” almost every time I click on a Ratburger link. Then the “Reload” button works.

    • But sometimes I get “Service unavailable” and have to use the back button.

    • This seems to be the mysterious error I wrote about last night on the Updates group. It originally only seemed to be affecting another user, but now it seems to hit you as well. This is related to an out of memory condition in the PHP-FPM module which I do not yet understand. Nothing has changed in the last week which should affect this, but for some reason the errors started to appear at 14:14 yesterday. I restarted PHP-FPM and it made no difference. I just increased the maximum memory size from 128 Mb to 192 Mb and we just got another error at that size.

      At this point, I have no idea what is going on. I’m working on it, but I’m still baffled. The errors only affect, as far as I can determine, two people. I never encounter them myself and cannot reproduce the error by submitting the identical requests that failed for them.


      Users who have liked this activity:

      • avatar
    • Here is an update I posted on the main post about this problem:

      .https://www.ratburger.org/index.php/2019/07/23/im-having-trouble-you/#comment-43237


      Users who have liked this activity:

      • avatar
    • John,
      It is half-past 11:00 am Central Daylight Time, and I just logged in using my work computer on my company network. Everything looks normal. It appears that my problem is a local problem at home. I will look at it tonight.
      Thanks a heap. I hope you can get Hypatia sorted out. I thought her problem sounded like a phone issue.

    • I am back in proper operation after giving my HP laptop a swift kick.
      Ratburger looks like home.